RAPPORT FRA DEN FYSISKE TR√ÜNER ūüó£

Vores fysiske tr√¶ner, Mathias Marker, har travlt med at f√• spillerne i deres livs bedste form. Han havde dog tid til at tale med os omkring den fysiske tilstand, og hvorfor at spillerne har s√• travlt med at se p√• den berygtede iPad efter deres tr√¶ningspas ūüď≤

Der er samtidig fokus p√• fredagens tr√¶ningskamp mod FC K√łbenhavn. Grundet skader i opstarten har FCK √łnsket at forkorte spilletiden i fredagens kamp. Derfor vil der blive spillet 2 x 30 minutter p√• tr√¶ningsanl√¶gget, der er placeret p√• Jens Jessens Vej 10, 2000 Frederiksberg. Der er gratis entr√© til kampen og kampen afvikles p√• bane 2 med kampstart 12:00 ūüēõ

#Altidpåhjemmebane

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
¬© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
SUNDBYVESTERVEJ 60 / 2300 K√ėBENHAVN S / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk