SVENSK ”DREAM TEAM” GENFORENES I FREMAD AMAGER

Vi kan nu løfte sløret for en kæmpe signing på Øen. Svenske Olof Mellberg, tidligere svensk landsholdsanfører med international karriere, har netop underskrevet en aftale med Fremad Amager. Dermed bliver han genforenet med Azrudin ”Vali” Valentic.

Tilbage i 2016-2017 var de to herrer et særdeles stærkt trænerpar i svenske Brommapojkarna, og bragte stor succes til klubben. De overtog en nedrykket klub i den tredjebedste række, og fik klubben tilbage i det fineste svenske selskab på bare to år, med to imponerende førstepladser.

Som spiller nåede Mellberg at repræsentere den italienske storklub Juventus, og det blev også til ophold i bl.a. Aston Villa, Olympiakos, Villarreal og FCK. Derudover er han noteret for hele 117 landskampe for det svenske landshold.

Med tilgangen af Mellberg ændrer vi på strukturen i den sportslige stab. Olof Mellberg bliver Manager og Azrudin ”Vali” Valentic overgår til rollen som First Team Coach. Den nye konstellation i Fremad-staben er en model man oftest ser i engelske fodboldklubber.

Olof Mellberg er spændt, og ser frem til det nye kapitel på Amager:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at fortsætte min trænerkarriere hos Fremad Amager. Efter to år som cheftræner for Brommapojkarna har jeg brugt min tid på at følge fodbolden, og det gælder især Fremad Amager, hvor jeg har fulgt min gode ven ’Vali’ og holdets præstationer tæt. Jeg har i samme periode brugt tiden på at læse op på ”Pro License” træneruddannelsen.

Nu føler jeg at tiden er inde til at vende tilbage til fodboldverdenen, og jeg ser Fremad Amager som en fantastisk klub til at returnere.

Jeg vil gerne takke ejerne og ledelsen for denne mulighed, og håber at jeg i samarbejde med staben, spillerne og fansene kan opleve stor succes,” slutter Olof Mellberg.

Specielt én mand i staben ser frem til at arbejde sammen med den nye Manager:

”Jeg er utroligt glad for at Olof er kommet til klubben. Vi havde et fremragende samarbejde i Brommapojkarna, og vi ved hvordan hinanden arbejder. Det bliver nemt for mig at tilpasse den nye sportslige konstellation. Jeg stoler 100 procent på Olof, og de beslutninger han tager i fodboldens tegn. Jeg synes det er et stort scoop for klubben at kunne hente en mand som Olof,” siger Vali.

Adm. Direktør Michael Jahn er stolt over tilgangen af den nye mand:

”På vegne af ejerne og klubben er vi stolte over at kunne tiltrække en mand med så stor international erfaring. Vi ser det som en stor bedrift at kunne tilkoble Mellberg til vores sportslige setup. Vi tror på at det vil gavne både ledelsen, truppen og fansene med denne signing,” siger han.

Fremad Amager regner med mere transfer-aktivitet de kommende uger, og det vil blive offentliggjort på vores egne medier når der er nyt.

Der vil være mulighed for at få en kommentar fra Olof Mellberg. Der kan rettes henvendelse til klubbens kommunikationsmanager.

Kontaktoplysninger kan findes på klubbens hjemmeside:

https://www.fremadamagerelite.dk/contact