”NY” ASSISTENTTRÆNER TIL FREMAD

Den tidligere sportsdirektør, Timur Daguev, fortsætter i Fremad i rollen som assistent-træner. Et hverv, som målmandstræner Jesper Christiansen i en periode har varetaget midlertidigt.

”I det nye setup med Olof Mellberg som Manager og Azrudin Valentic som First Team Coach er jeg rigtig glad for, at vi har kunnet få Timur ind som assistenttræner. Timurs helt store interesse ligger på trænergerningen, og resten af staben har ønsket at få en mand ind, som i forvejen kender både spillerne, arbejdsrutinerne, spilsystemerne og klubbens filosofi,” siger direktør Michael Jahn.

Timur Daguev er rigtig glad for den nye rolle:

”Jeg er begejstret over at kunne fortsætte i rollen som assistenttræner. Med den nye konstellation kommer jeg tættere på trænergerningen, og det er jeg rigtig spændt på. Det bliver en rigtig spændende sæson, og jeg håber, vi kan bygge videre på den flotte femteplads. Allerede nu står vi stærkere med det nye setup, og det bliver vigtigt at få en god opstart, inden at sæsonen sparkes i gang mod Vejle Boldklub,”