LEJEAFTALE VEKSLES TIL EN PERMANENT AFTALE

I sommeren 2018 kom Sodiq Rasheed til klubben på en 1-årig lejeaftale. Efter forrige sæson skulle der evalueres på spillertruppen, og der lå også en mulighed for at tilknytte Sodiq permanent, da kontrakten med nigerianske, Remo Stars, stod til udløb denne sommer. Det er nu blevet til en permanent aftale mellem Sodiq Rasheed og Fremad Amager.

I det meste af maj måned var Sodiq afsted med det nigerianske U21-landshold, hvor det ikke blev til spilletid grundet en skade.

Der har været hård konkurrence i den centrale bagkæde hos Fremad, men Sodiq er fortrøstningsfuld i forhold til sin udvikling og muligheden for spilletid.

”Jeg er begejstret for at have indgået en aftale med Fremad Amager. Efter et års lejeaftale har jeg arbejdet på at veksle min lejeaftale til en permanent kontrakt i klubben. Nu kan jeg fokusere på at udvikle mig på nogle områder, og gøre alt hvad jeg kan for at få mere spilletid. Jeg kom retur til klubben for et par dage siden, men jeg kender heldigvis forholdene, trænerne og spillerne. Nu gælder det om hårdt arbejde for at bevise klubben, at de har valgt den rigtige beslutning,” siger Sodiq.

Sodiq er også med på søndag, når Fremad skal i kamp på udebane mod HB Køge. Kampen spilles som tidligere nævnt kl. 13:00.