FREMADS MÅLMANDSTRÆNER FORTSÆTTER I DET JYSKE

Det er med stor ærgrelse at skulle tage afsked med en stærk personlighed, og en utrolig dedikeret målmandstræner. Jesper Christiansen har ønsket at søge videre i marken i det jyske for at komme tættere på den nærmeste familie. Derfor har JC været i dialog med ledelsen og trænerteamet om at tage afsked med Fremad, og rykke teltpælene op fra det sjællandske.

Han vil i stedet fortsætte karrieren i sin tidligere klub, Viborg FF, hvor han spillede i sin aktive karriere tilbage i 2004-05.

Her vil han fortsætte som kombineret assistent/målmandstræner.

”Jeg har været rigtig glad for at være i Fremad, og det er heller ikke nemt at skulle sige farvel. Mine børn skal flytte til Jylland, og dem ønsker jeg at være tæt på. Jeg vil gerne takke både ledelsen og trænerstaben for at vise forståelse i denne proces.

Derudover vil jeg selvfølgelig gerne takke trænere, spillere, medarbejdere for et rigtig godt samarbejde i min tid i klubben. Til sidst skal der også lyde en stor tak til fansene for deres fantastiske opbakning på lægterne,” siger Jesper C. om sin afsked.

Manager, Olof Mellberg:

”Udover at Jesper er en dygtig målmandstræner, så har han tilmed bidraget med positiv energi, både på og udenfor banen. Vi har forståelse for Jespers ønske om at komme tættere på familien. Vi ønsker ham god vind med de nye udfordringer,”.

Fremad Adm. Direktør er ærgerlig over afskeden:

”Det er ærgerligt at miste en kapacitet som Jesper. Han har ydet en dedikeret indsats på trænerfronten både på og udenfor banen. Vi har været i dialog med ham omkring den situation, han befinder sig i, og vi har forståelse for Jespers ønske om at komme tættere på familien i Jylland. Vi ønsker ham alt det bedste med de nye udfordringer,”

Der arbejdes i øjeblikket på en konkret løsning med en erstatning i rollen som målmandstræner. Vi vender retur med ny info, så snart at dette er på plads.