FREMAD AMAGER INDGÅR NY STOR SPONSORAFTALE MED ROYAL UNIBREW

Efter et mangeårigt, godt samarbejde med Carlsberg, vil der være nye drikkevarer på hylderne i Sundby Idrætspark i denne sæson.

Fremad Amager har indgået en ny, stor sponsoraftale med Royal Unibrew, og venter sig meget af samarbejdet:

”Vi har været glade for samarbejdet med Carlsberg, men op til denne sæson har vi ønsket at gå nye veje i forhold til at løfte hele stadionoplevelsen. Og der har det vist sig, at Royal Unibrew er den helt rigtige partner for os,” siger Fremad Amagers kommercielle direktør, Bo Tue Knudsen.

”Siden vi startede dialogen, har Royal Unibrew vist stor interesse for klubben og vores intentioner om at skabe en fest omkring hjemmekampene i Sundby i den kommende sæson. Derfor fejrer vi også samarbejdet med en før-kamps-fest for alle Fremad-fansene allerede på lørdag,” siger Bo Tue Knudsen.

Distriktschef hos Royal Unibrew, Peter Hamæl, glæder sig til at sætte gang i den nye aftale:

”Vi ser et fantastisk potentiale i Fremad Amager, og vi er begejstrede over at skulle være med på rejsen,” siger han.

”Fremad Amager er en traditionsklub, og vi ser det som et rigtig godt match. Faxe Kondi er danskernes yndlingssodavand, og vi ser frem til at udvide sortimentet med bl.a. Gin & Tonic, Shaker, Mokai og shots mm.,” siger Peter Hamæl.

Siavash Rezvani, Distriktschef med fokus indenfor Brand Activation hos Royal Unibrew, ser frem til at øge oplevelserne for Fremad-fansene:

”Fremad har nogle fantastiske fans, og vi vil sammen med klubben lave nogle fede aktiviteter, hvor fansene er i centrum. Det kan være før-kamps-fest, ølsmagning, andre spændende aktiviteter og fede konkurrencer.

Vi glæder os til at sparke festen og det nye partnerskab i gang på lørdag kl. 12:45, hvor vi i samarbejde med Fremad starter med en før-kamps-fest,” udtaler Siavash Rezvani.

Fremad Amager og Royal Unibrew afholder før-kamps-fest med start fra 12.45 foran hovedindgangen fra Englandsvej.

Her vil der være "Happy Hour" i en opført bar, live-musik og fest inden at portene åbner op for en ny sæson i Sundby Idrætspark.

Mere info følger de næste par dage!

Vi ses til lørdagsfest i Sundby 12:45 💙