JENS OG HC CONTAINER STOPPER

I en årrække har de været kædet sammen med Fremad Amager som en del af Danmarks flotteste trøje. Det bliver ikke tilfældet i den kommende sæson, hvor HC Container ikke længere vil være printet på fronten af spillertrøjerne.

Jens Kofoed har valgt at søge nye udfordringer, og er nu landet i et nyt job i bilbranchen. Samtidig har HC Container besluttet sig for at stoppe som hovedsponsor efter tre succesrige år.

I løbet af det samarbejde har Fremad-ambassadøren og den nu tidligere direktør hos HC Container, Jens Kofoed, været en stor del af Fremad-ånden. Jens har bl.a. været repræsenteret til et hav af hjemme- og udekampe, medbragt store kasser med ”godter” i Sundby, og har generelt set været en stor del af udviklingen i fodboldklubben.

Adm. Direktør, Michael Jahn:

”Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet. Derfor vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for støtten både i netværket og omkring det sportslige. Jens’ person og udstråling vil naturligvis mangle både omkring klubben, blandt de øvrige sponsorer og fansene. Vi ønsker Jens held og lykke med de nye udfordringer i hans nye hverv. Jens vil selvfølgelig stadig være en del af Fremad med sit fremmøde til kampene i Sundby Idrætspark,”

Forhenværende Direktør HC Container, Jens Kofoed:

”Lige siden dag et har jeg opfattet klubben som én stor familie. Man er tæt på ledelse, trænere, spillere og ikke mindst de fantastiske Fremad-fans. Det samarbejde tiltalte os fra starten af, hvilket også er årsagen til at det endte med tre rigtig gode år. Når man kommer i Sundby idrætspark er det med highfives til de frivillige og til alle omkring sådan en kampdag. Folk møder én med godt humør, hvor nærheden og engagementet kan mærkes fra de tilstedeværende.

Jeg fandt personligt frem til en helt speciel DNA, som jeg ikke har set eller oplevet andre steder. Det gælder også i sponsorkredsen, hvor alle hjælper til med at fremme hinandens forretningsgang. Den uformelle stemning er helt unik, og jeg vil stadig komme til kampene i Sundby Idrætspark i den nye sæson,” slutter Jens Kofoed

Der arbejdes allerede på en ny hovedsponsor i Fremad, og vi vil bringe ny info, så snart at den nye hovedsponsor er plads.

Jens Kofoed TH under et kamparrangement. Foto: Flemming Slabiak