FREMAD TAGER AFSKED MED SPILLERE

Når nye spillere kommer ind, er der som regel også et par spillere, der skal den anden vej. Fremad har taget afsked med et par spillere, og de vil nu søge nye udfordringer.

I forrige sæson udlejede Fremad et par spillere.

Det gælder bl.a. højrebacken, Boris Saric, der blev sendt en tur til Næstved i starten af forrige sæson. Her fik han tilkæmpet sig en god portion spilletid i efteråret. I foråret kom der stor konkurrence på pladserne i Næstveds bagkæde, og Boris fik sværere ved at få fast spilletid.

Kontrakten hos Fremad er udløbet, og han fortsætter ikke i klubben fra den kommende sæson.

Derudover skulle den unge midtbanemand, Marco Balck, også på andet græs. Han blev enig med Avarta om at tage en tørn for deres hold i 2. division for at komme tættere på spilletid, da konkurrencen var hård i Fremad.

Det blev et år med både op- og nedture, hvor en knæskade satte Balck tilbage efter at have indtaget en fast rolle på midtbanen.

Balcks kontrakt er udløbet, og han fortsætter ikke i Fremad.

Der var også en indgående lejeaftale forrige sommer. Her blev Emmanuel Okoko hentet ind på en etårig lejeaftale. Han er vendt retur til hjemlandet, Nigeria.

På sidste dagen af transfervinduet i september 2018, kom aftalen på plads med den unge midtbanespiller. Det blev ikke til mange spilleminutter i Fremad-trøjen, hvor konkurrencen var hård på de centrale positioner i midten. Han er nu vendt retur til sin nigerianske klub, Royal Sporting Club.

Vi ønsker de tre spillere god vind med de fremtidige udfordringer.