FREMAD HENTER TALENTFULD AMA’RKANER HJEM

Inden vi mødes til lørdagsfest i Sundby, bringer vi en fantastisk nyhed fra morgenstunden.

Den 19-årige Felix Winther har skrevet under på en fireårig aftale med Fremad Amager.

Den unge centrale midtbanespiller har senest været tilknyttet hos FCK, hvor han har haft anførerbindet på U19-holdet i forrige sæson. Udover flere træningspas med Superligatruppen, var han også med på den seneste træningslejr i Østrig i starten af denne måned.

Felix har siden 2013 kæmpet sig igennem den store talentmasse på eliteholdene, og efter knap seks år i den hvide trøje er det blevet tid til at trække den blå/hvide trøje over hovedet.

Glæden over at være ’hjemme’ igen var tydelig hos Fremads nye nr. 4:

”Jeg er begejstret over at kunne vende hjem til øen og få muligheden for at spille i Fremad. Det er en stor mulighed, og jeg var ikke i tvivl om hvor min karriere skulle fortsætte. Jeg har trænet med i et par uger og spillet flere kampe for at vise mig frem. Det førte til en aftale, og nu handler det om at få en god start. Jeg ser frem til at hive trøje nr. 4 over hovedet med Amager på ryggen, og selvfølgelig komme i aktion foran Fremad-fansene i Sundby,” siger Felix Winther.

Manager Olof Mellberg:

”Felix er en ung talentfuld spiller, og det er en god signing i forhold til vores langsigtede planer om opbygningen af truppen,” udtaler Mellberg.

Om den nye midtbanespiller kommer i aktion i sæsonpremieren, kan vi slå fast, når start 11’eren og udskifterne offentliggøres en halv time før kick-off.