REDA: JEG ER IKKE OVERRASKET OVER STARTEN

Den nyerhvervede offensive midtbanespiller, Réda Rabeï, er kommet godt fra start hos Fremad. Han har været kampafgørende med et mål mod Vejle og senest et oplæg mod Vendsyssel. Den franske tryllekunstner er allerede blevet noteret for at have et par hurtige fødder, et par vævre kropsfinter og evnen til at være kampafgørende.

Den 25-årige kreatør er dog ikke overrasket over den gode start han, og holdet har fået:

”Det første mål var vigtigt for mig, og især at kunne score det på hjemmebane i min debut foran Fremad-fansene. Det var en ærgerlig afslutning på kampen, men jeg var generelt tilfreds med holdets præstation mod så god en modstander,”

”Jeg synes niveauet har været højt i de første to kampe, og jeg er imponeret over det fysiske niveau. Både det fysiske spil og de hurtige fremstød er lidt anderledes fra den franske fodbold. Nu har vi til gengæld spillet mod to Superliga-nedrykkere i de første to kampe. Jeg er spændt på at se, hvad der venter os i de kommende kampe,”

”Det er ikke overraskende for mig med den start, vi har fået. Det handler jo om hårdt arbejde hver eneste dag til træning. Personligt bruger jeg meget tid på at forberede mig mentalt til kampene. Det er vigtigt for mig med en god forberedelse, fordi det kan hjælpe holdet til sejr. Uanset om det indebærer mål, oplæg eller om jeg er tredjesidste mand på bolden,” siger den franske troldmand

Du kan se Réda og resten af Fremad drengene i aktion i morgen, når Skive IK kommer på besøg.

Vi åbner portene for jer 12:45, og glæder os til at få jer på lægterne igen

Vi ses i Sundby 💙

Foto: Flemming Slabiak