HB KØGE VENTER I 6. RUNDE

På søndag gælder det endnu en udebanetur, når HB Køge byder os velkommen til kamp på Capelli Sport Stadion.

Efter de første fem runder i dette års NordicBet Liga, er der stor lighed mellem mange af holdene i rækken – ikke overraskende.

Både Fremad og vores kommende modstander har haft svært ved at hente de afgørende tre point indtil videre, og derfor er der lagt op til en intens duel!

HB Køge kunne i onsdags hive sæsonens første sejr i land efter et 2-3 resultat ude mod FC Roskilde. Fremads seneste kamp mod Hvidovre bød ikke på mål, hvor Danne igen kunne vise stor styrke både på stregen og i feltet.

De seneste fem indbyrdes opgør i liga-sammenhæng mod HB Køge, viser at der venter en svær kamp mod en god modstander.

Fremad har haft det svært mod Køgegenserne, der har overhånden med tre sejre, én uafgjort og et nederlag.

De seneste to opgør er endt med en Fremad sejr og en uafgjort, og det er måske et signal om at ama’rkanerne er ved at få grebet om vores kommende modstander.

Èn ting er sikker; Fremad-fansene er storfavoritter til at vinde kampen på lægterne. Efter en overbevisende indsats på udebaneafsnittet mod Hvidovre IF, venter der en svær opgave for hjemmeholdet, når Fremad-fansene ankommer til Capelli Sport Stadion.

Der er stadig få pladser i bussen med ”Fremad Amager Away”, og man kan tilmelde sig via nedenstående link:

https://llk.dk/tac4d9

Skulle der være Fremad-fans, der tager turen i bil eller via andet transportmiddel, er der indgang til udebaneafsnittet fra Stensbjergvej.

Der er kick-off kl 14:00.

FORZA FREMAD!

#altidpåhjemmebane