FRANCO: JEG ARBEJDER IGENNEM FOR AT GIVE FAMILIEN DE BEDSTE MULIGHEDER

Fremads general på midtbanen, Franco Atchou, har været fast mand i klubben, siden han kom til Øen.

Det er ikke alting, der er lige nemt som professionel fodboldspiller. Som udenlandsk spiller fra Togo, kan der være udfordringer på vejen for at opnå succes.

Som Fremad-spiller mener han at udviklingen har været god, og han tror på et endnu højere niveau:

”Det er vigtigt for mig at spille hver gang, og selvfølgelig at vinde kampene. Hvis man spiller hver gang, er der mulighed for at udvikle sig hele tiden. Det er også mit mål at nå så langt som muligt, og det vil jeg gerne med Fremad Amager,”

Togoleseren er endnu engang udtaget til landsholdet, og det er med stor stolthed, at kunne rejse til Togo og tørne ud for hjemlandet:

”Jeg er meget stolt over at være en del af landsholdet. Det er som en stor familie, og jeg har mange venner derhjemme. Følelsen af at komme ”hjem” er altid dejligt, og det fejres som regel med dans og højt humør. Derudover er det med stor stolthed at trække trøjen over hovedet og forsvare hjemlandets farver,”

Der er også udfordringer med livet som professionel fodboldspiller, og når man har familie derhjemme, er det ikke altid nemt:

”Det var kæmpestort for mig at blive far, og uden tvivl det største jeg har oplevet. Det er ikke nemt at have familien hjemme i Togo, men vi er som familie rigtig stærke, og gør alt vi kan for at være i kontakt løbende. Derfor kæmper jeg også endnu mere for at kunne forsørge familien, og give dem de bedste muligheder i mit hjemland. På et eller andet tidspunkt kan vi også føre familien sammen, og forhåbentlig bliver det i Danmark,”

Franco og resten af truppen er klar til kamp mod Næstved BK. Kampen spilles kl. 19:00 i Sundby Idrætspark, og billetten kan købes i forsalg via www.boldbillet.dk.