FREMAD LANDER AFTALE MED NIGERIANSK TALENT

Her på sidstedagen af transfervinduet sker der ting og sager på Øen. Fremad har købt det 18-årige nigerianske midtbanetalent, Emmanuel David. Han kommer fra det nigerianske akademi, Ikon Football Academy, der er placeret i byen Kaduna.

Han har været i klubben til prøvetræning henover de sidste par uger, og har nu landet en aftale med Øens hold.

Den unge mand skal på sit første udenlandseventyr, og det bliver ikke nødvendigvis en udfordring med tilpasningen. Fremad har i forvejen to nigerianske spillere i, Sammy og Sodiq, der allerede har taget spilleren under deres vinger.

Den 18-årige midtbanespiller er købt ind til fremtiden, og skal nu bruge det første stykke tid på at tilpasse sig det danske, og integrere sig som en del af truppen.

Han begynder engelskundervisningen allerede fra starten af næste uge, og kommer på et sprog-hold med nogle af sine udenlandske holdkammerater.

Han har altid drømt om livet som professionel fodboldspiller, og det er nu en realitet:

”Det er kæmpestort for mig. Jeg gik helt i stå, da jeg fik præsenteret kontrakten foran mig. Alt hvad jeg har kæmpet for, er endelig en realitet, og jeg kan nu kalde mig professionel fodboldspiller. Efter at have været her i et par uger, er jeg stolt over at have indgået en aftale med Fremad. Det er en helt anden virkelighed for mig, i forhold til hvad jeg er vant til. Selvom jeg har prøvetrænet i et par uger, starter det først for alvor nu,”

#EmmanuelDavid