FREMAD UDLEJER TRIO TIL ESPELUNDEN

I takt med et par tilgange på en stærkt besat midtbane, er der yderligere pres på enkelte spillere i forhold til spilletid.

På samme tidspunkt sidste år indgik man en aftale med BK Avarta omkring to Fremad-spillere. Der er blevet udviklet et rigtig godt forhold mellem de to klubber, og derfor har man igen i år indgået en aftale.

I den nuværende spillertrup har man valgt at sende Bilal Massad, Soslan Lysenko og Anton Googe en tur til Espelunden på lejeaftaler. Aftalen løber resten af indeværende sæson, og hensigten er, at de tre spillere får noget kamptræning.

Der er dog en aftale klubberne imellem, at én eller flere spillere kan vende retur til Fremad i næste transfervindue.

Deres første træning med den nye træner og spillertrup finder sted senere i dag, og der er mulighed for spilletid allerede på onsdag. Her får Avarta besøg fra Valby, når BK Frem kommer på besøg i Sydbank Pokalens 2. runde.

Vi ønsker de tre spillere et rigtig godt ophold hos de grøn-blusede.