VALI: DET HANDLER OM FORNYET ENERGI OG EN GOD HARMONI

Vali er tilbage i spidsen for Fremad som cheftræner. Det er ikke noget nyt for den garvede træner, der kender opskriften på sammenhold og fornyet energi. Det var til at se i sidste sæson, der med mange gode kampe endte med en imponerende femteplads i rækken.

”Det er altid en ny situation når én kommer ind, eller én forlader gruppen. Vi er en stor gruppe, og gruppen bliver påvirket, uanset om det er en spiller eller et medlem fra staben, der forlader sin position. For os handler det om at bygge på positivt, og komme stærkt ud af enhver situation. Jeg kender min rolle, staben kender deres rolle og spillerne kender deres rolle,”

”Det hele handler om fornyet energi og en god harmoni. Det skal bygges på fra dag et. I dag er vi en ny enhed, og jeg har kun set positive takter fra dagens træning. Det skal videreføres hver dag, og sådan skal vi gøre hinanden bedre,”

”Jeg forventer at se den energi og harmoni til søndagens kamp mod Kolding. Derudover vil jeg se et hold, der er klar fra start, og vil vinde kampen. Selve stemningen skal medbringes fra træningen, over i bussen og med ind til kamp. Det handler om en god mental forberedelse for at være klar. fra start. Vi skal skabe en vinderkultur fra vi forlader en kamp, og medbringe den med til den næste kamp,”

Vali og drengene skal i aktion igen på søndag, når turen går til Kolding. Der fløjtes til kick-off kl. 15:00 søndag eftermiddag.

FORZA FREMAD!