TIDLIGERE FRANSK U-LANDSHOLDSBACK SKRIVER MED FREMAD

Der er ikke bare tale om en hvilken som helst defensiv forstærkning til Øens hold. Fremad har signet med den 24-årige franske venstreback, Louis Nganioni, der senest har spillet i Levski Sofia.

Franskmanden er noteret for 39 kampe på de forskellige franske U-landshold. For tre år siden dannede han makkerpar med den anerkendte PSG-forsvarsspiller, Presnel Kimpembe, i bagkæden på U20-landsholdet.

Oprindeligt kommer Louis Nganioni fra et af Europas bedste fodboldakademier hos franske, Olympique Lyon, der har udviklet spillere som Benzema, Lacazette, Martial og Umtiti.

Derudover har karrieren budt på en fast plads i startopstillingen i den bedste hollandske række hos FC Utrecht på leje, inden en ærgerlig skade indtraf.

Derudover blev det også til god håndfuld kampe hos franske Stade Brest 29 i den næstbedste række.

I en længere periode har Fremad Amager arbejdet på at bringe franskmanden til øen, og det glæder Louis, at skiftet nu er på plads:

”Jeg ved, at klubben har holdt øje med mig i lang tid, og det synes jeg var rigtig spændende. Det er en rigtig interessant sammensætning af unge spillere i klubben fra forskellige nationer. Da jeg ankom til klubben onsdag middag, fik jeg mulighed for at møde staben og spillerne, inden kontraktforhandlingerne begyndte. Jeg var meget positivt overrasket over modtagelsen fra alle i klubben. Nu ser jeg bare frem til at få Fremad-trøjen på, og kæmpe alt hvad jeg har lært,”

Coach Vali, er glad for at kunne bringe mere dybde ind i defensiven:

”Det er ikke nogen hemmelighed at vi havde brug for ekstra power til defensiven. Efter at have holdt øje med Louis i en periode, fik vi muligheden for at signe en god defensiv spiller, og det var oplagt for os at bringe ham ind.

Med hans kvaliteter får vi en god venstrefod, der kan bruges i opbygningen af spillet, samt en fysisk stærk spiller, der kan lukke af i venstresiden,”

#BienvenueLouis