PRAKTISK POKAL-INFO

Forud for pokalkampen mod Lyngby BK kommer her lidt praktisk info.

Der vil til denne kamp være et decideret udebaneafsnit, og der findes mere info under skillelinjen længere nede i teksten under:

UDEBANEINFO

Billetboden vil være placeret ved hovedindgangen fra Englandsvej. Det skyldes at der skal frigøres mere plads bag tribunen til TV-vogne.

Indgangene vil som sædvanligt være placeret fra Englandsvej (hovedindgangen) og under tribunen (se det tilføjede luftfoto).

BEMÆRK at indgangen under tribunen lukkes 19:45, da spillerne og dommerne gør klar til at skal løbe ud fra spiller-tunellen.

Som tidligere nævnt anbefaler vi, i høj grad, at billetterne købes ONLINE via www.boldbillet.dk - spar tid med køen til billetboden og spar 20 kr. på indgangen 🎫

Når vi runder det 88. minut på storskærmen, vil udgangen under tribunen blive lukket, og man vil ikke kunne komme den vej ud efter slutfløjt. Sikkerhedsstaben vil sørge for at have udgange på begge sider af tribunen, samt ved hovedindgangen fra Englandsvej.

UDEBANEINFO:

Vi glæder os til at byde jer Lyngby-folk velkommen til pokalkampen. Til denne kamp vil der være et decideret udebaneafsnit. Placeringen af afsnittet kan ses på nedenstående luftfoto over Sundby Idrætspark (nede bag det ene mål).

Indgangen vil være fra Irlandsvej.

I afsnittet vil der være placeret to forskellige boder med henholdsvis mad og drikkevarer, og personalet vil stå klar til at tage godt imod jer.