VI UNDERSØGER SAGEN OM TILRÅB

Under aftenens kamp mod FC Midtjylland stoppede dommeren kampen midlertidigt i et par minutter. Der skulle eftersigende have været abelyde, ifølge beretningen fra dommerne. Vi har endnu ikke set indberetningen, men vores sikkerhedsstab undersøger sagens omstændigheder.

Adm- direktør Michael Jahn:

”Vi tager meget, meget stor afstand fra racistiske tilråb, og vi har total nultolerance over for tilråb af den slags. Vi har et anti-racistisk ståsted på den side af Sundby Idrætspark.”

”Vi undersøger sagens til bunds i samarbejde med vores sikkerhedsstab, og før det, har jeg ikke yderligere kommentar. Jeg vil kommentere yderligere på sagens omstændigheder, når vi har været i dialog med de relevante parter i sagen,”

Vi melder derfor yderligere ud, når der er faldet afgørelse i sagen.