MO OG DRENGENE ER KLAR TIL AMAGER-DERBY

I tirsdags fik de store klapsalver fra lægterne efter en brandkamp mod Brøndby IF U19 i pokalturneringen. Det var kun én kamp af kæmpe betydning - der venter nemlig noget af et opgør i morgen aften.

Der er Amager-Derby, og det bliver noget helt specielt for cheftræner, MO:

"At møde B1908 er altid sjovt. Jeg husker følelsen op til de her kampe fra mine ungdomsår i Fremad-trøjen, og det var en kamp man gik, og ventede på at spille. Man glædede sig helt vildt, og vidste, at det kun handlede om en sejr,"

"Derudover er det en kamp, hvor tabellen intet betyder, for det betragtes som en finale uanset om den spilles i starten eller slutningen af sæsonen. Begge hold vil gerne vise naboen, hvem der er bedst,. De fleste af spillerne kender hinanden, og det vil være to hold som er topmotiveret.

Jeg er specielt glad og imponeret over, at flere mennesker finder vej til tilskuerpladserne i Sundby for at se u19-holdet, så der bliver helt sikkert en god stemning i Sundby Idrætspark fredag aften,"

MO og drengene er klar til at give den en skalle og sørge for håneretten. Få en god start på weekenden og støt MO og tropperne i det vigtige opgør!

Kick-off er kl. 18:30.