ØENS HOLD - FREMAD AMAGER

Øens helte – Fremad Amager

Øverst fra venstre: Mikkel Tilgreen (Fysioterapeut), Sodiq Rasheed, Faris Zubanovic, Nemanja Cavnic, Heini Vatnsdal, Oliver Hald, Franco Atchou, Mathias Marker (Fysisk Træner).

Midten fra venstre: Kim Nykvist (Team Manager), Morten Jansen (Massør), Thor Lange, Louis Nganioni, Markus Bay, Emmanuel David, Samson Iyede, Felix Winther, Lukas Engel, Timur Daguev (Assistenttræner), Christian Tiritiello (Målmandstræner).

Nederst fra venstre: Michael Shelley Nielsen (Live Scout), Ivan Stanic, Emmanuel Toku, Théo Chendri, Valon Ljuti, Nicklas Dannevang, Sebastian John, Pierre Larsen, Réda Rabeï, Sven Blummel, Tunc Tiryakioglu, Azrudin ”Vali” Valentic (Cheftræner).

Fraværende: Kaptajn, Mads Gabel.

Foto: Per, og Anders Kjærbye (fodboldbilleder.dk)