LANDSHOLDSUDTAGELSER UDSÆTTER KAMPEN MOD HB KØGE

Vi er på vej ind i endnu en landsholdsrunde, og det betyder som regel udsættelse af kampe i NordicBet Liga. Både Fremad og HB Køge har spillere udtaget til landsholdet, og derfor bliver fredagens kamp udsat. Hvornår kampen skal spilles, er endnu ikke fastlagt, men der kommer yderligere info i løbet af de kommende dage.

Ikke overraskende skal vores jernmand, Heini Vatnsdal, endnu engang på tur med det færøske landshold. For Heini og Færøerne venter der to hjemmekampe i Tórshavn, hvor man skal op imod Rumænien og Malta. Kampene spilles lørdag den 12. oktober og tirsdag den 15. oktober.

Franco er også fast inventar af Togo’s landshold, hvor der i denne omgang venter en træningslejr. Der er i øjeblikket lidt usikkerhed omkring en kamp mod Nigeria i African Nations Qualification, som muligvis spilles den 18. oktober. Dette er dog ikke på plads. Franco skal med sikkerhed afsted mod varmere himmelstrøg og arbejde igennem med sine landsmænd på træningsbanen.

God tur til Franco – held og lykke til Heini og Færøerne i de kommende kvalifikationskampe.