DER ER FALDET AFGØRELSE I SAG OM RACISTISKE LYDE

October 17, 2019

Vi har modtaget afgørelsen i sag om racistiske lyde i pokalkampen mellem Fremad Amager - FC Midtjylland. Fodboldens Disciplinærinstans har idømt klubben en bøde på kr. 12.500.

 

Adm. Direktør Michael Jahn:

 

"Vi har læst kendelsen fra disciplinær-udvalget. Som tidligere nævnt har vi selv undersøgt sagen, og vi har ikke kunnet få bekræftet at der skulle have været nogen racistiske tilråb. Men vi kan jo ikke på nogen måder modbevise hvad dommeren mener, at han har hørt. Derfor betaler vi også bøden,"

 

"Endnu engang skal vi understrege, at racisme er bandlyst i Sundby Idrætspark, og den holdning er også gældende i vores fangrupper. Vi har fortsat ikke nogen grund til at tro, at der kommer racistiske tilråb fra Fremad Amagers tilskuere, og det tror vi heller ikke, der har været i den omtalte sag.

Vi tror, som vi tidligere har meldt ud, at der er tale om en misforståelse. Fremad Amager synes racisme er et kæmpe-problem i fodbolden. Vi har det bare ikke hos os. Hvis vi finder eksempler på racisme, vil vi selvfølgelig slå hårdt ned på det," slutter Michael Jahn.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk