ØENS ERHVERVSNETVÆRK FIK FORNEMT BESØG

Der var fint besøg til dagens netværksmøde hos Restaurant Kastrup Strandpark, der havde udlånt deres faciliteter til dagens arrangement. Tilbage i februar-måned blev det afsløret at én af verdens største sportsbegivenheder kommer til Danmark

I den forbindelse havde Fremad Amager i samarbejde med JJ Kommunikation arrangeret netværksmøde med fokus på netop Tour De France-opstarten i København 2021.

Den tidligere professionelle cykelrytter og direktør for Tourstarten, Alex Pedersen, var derfor på talerstolen, og kunne fortælle historien om, hvordan det lykkedes at få Tour De France til Danmark.

Fremads kommercielle direktør, Bo Tue Knudsen, var begejstret over dagens fremmøde og arrangementet som helhed:

”Det var fantastisk at have så mange sponsorer og gæster til netværksmøde omkring Tour-opstarten i København 2021. Vi arbejder på at optimere nogle forskellige områder i netværket for sponsorerne.

Det har bl.a. været med tilføjelser som Pre-Match arrangementer før hjemmekampe i Sundby, de nye LED-bander og arrangementer som det, vi havde i morges. Vi bevæger os i en positiv retning, og oplever større interesse omkring Øens Erhvervsnetværk og Fremad Amager generelt,”

”Derudover kan vi inden længe introducere endnu et tiltag i netværket med det nye sponsorunivers, der er blevet arbejdet på i den seneste periode. Det skal være med til at fremme eksponeringen for sponsorerne online. Det er noget, vi ser meget frem til,” siger Bo Tue Knudsen.