VALON: DEN SKAL HAVE DET HELE MOD HVIDOVRE

Vores midtbanekriger, Valon Ljuti, er optimistisk forud for kampen mod Hvidovre IF. Det er ikke lykkedes dem at slå os i de seneste otte indbyrdes kampe, og modstanderen skal ikke forvente nogen nem kamp i Sundby.

Valon Ljuti føler sig frisk og ovenpå igen:

” Efter lidt sygdom i sidste uge, blev det ikke den optimale optakt til en kamp for mit vedkommende. Jeg har trænet fuldt med hele ugen, og føler mig generelt i god fysisk form,”

”Der er ingen tvivl om, at vi gerne vil tilbage på sejrssporet. Vi er langt forbi forrige kamp. Vi er topmotiveret, og vil bare gerne på banen i Sundby. Efter næsten en måned uden hjemmekamp, bliver det dejligt at spille hjemme foran fansene igen.

Hvidovre er et hold, der kan overraske på dagen. Det bliver ikke nogen nem kamp, men vi vil gøre alt for at hente de tre point. Det kommer til at gøre en forskel med fansene på lægterne, og derfor skal den have det hele mod Hvidovre i morgen,”

Kom og støt Valon og drengene i fredagens vigtige opgør kl. 19:00 - køb billetten via www.boldbillet.dk.

Den skal have hele armen både på banen og på lægterne.

Vi ses i Sundby!