PARTNERUNIVERSET KAN HERMED LANCERES

October 30, 2019

I en længere periode er der blevet arbejdet på et nyt partnerunivers. I samarbejde med JJ Kommunikation, er der nu åbnet for det nye site.

Formålet med dette er at eksponere samarbejdspartnere i Fremad Amager i endnu højere grad. Hele oversigten omkring de nye partnerrangeringer, er nu sat op i det nye univers. Her vil der løbende være en præsentation af partnerne, og en beskrivelse af firmaet. I øjeblikket er det eksponeringen via logo, der er fremhævet. Det vil løbende blive udfyldt med en præsentation af hver enkelte samarbejdspartner.

 

Fremad kommercielle direktør, Bo Tue Knudsen, har set frem til at kunne lancere det nye site:

 

”Det skal være med til at præsentere Øens Erhvervsnetværk endnu bedre, og højne eksponeringen blandt vores samarbejdspartnere. Eksponeringen bliver både mere professionel og nemmere tilgængelig. Der vil være en bredere præsentation af samarbejdspartnerne, og en nemmere mulighed for at komme i kontakt med den pågældende partner.

Med øget fokus på Øens Erhvervsnetværk henover den seneste periode, er universet med til at sætte yderligere skub i tingene.

Fremad er kendt som Øens hold – målet er at Øens Erhvervsnetværk bliver kendt som Øens førende netværk,” siger Bo Tue Knudsen

 

Se det nye site lige nu:
https://oenserhverv.dk/

 

Styrk dit netværk og synliggør din virksomhed!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk