VALI: DET HANDLER OM AT UDVISE VINDERMENTALITET

September var særdeles tilfredsstillende med fire sejre i seks kampe. Det er til gengæld byttet rundt i oktober måned, der ikke har kastet mange point af sig.

Specielt forrige kamp mod Hvidovre var svær at acceptere efter slutfløjt. Det var måden det skete på, siger Coach Vali’:

”Vi valgte en start 11’er ud fra den taktik, der skulle besejre Hvidovre. Vi skulle have grebet kampen an med højere tempo, mere intensitet og hurtigere berøringer. Det kunne ikke ses ud fra vores første halvleg.

Vi gjorde ikke som aftalt. I stedet for endte vi i direkte fysiske dueller mod et hold, der er meget stærke i den del af spillet. Derfor lukkede vi også et mål ind efter blot et par minutter,”

”Det kaldte på ændringer til 2. halvleg, og derfor kom Sammy og Toku på banen (sidstnævnte til sin debut i Fremad-trøjen).

Vi spillede hurtigere fremad, og vores offensiv pressede Hvidovre i størstedelen af de resterende 40 minutter. Problemet er at vi ikke score på vores store chancer, og laver en defensiv fejl ved deres andet mål. Det må ikke ske,”

”Det er en hård periode. Det er nu, vi skal vise, hvor tæt vi kan rykke sammen. Lige så stærkt vi står sammen efter en sejr, endnu stærkere skal vi stå sammen efter et nederlag. Jeg tror på spillerne, staben og hele projektet.

Alle skal påtage sig ansvar, og det skal gøres hver eneste dag. Det handler om at udvise vindermentalitet i omklædningsrummet, på træningsbanen og til kamp,”

”Jeg er ærgerlig på fansenes vegne. De kommer, og støtter os hver gang, og står bag holdet med en rigtig god opbakning. Vi skal vise dem, at vi vil det her mere end noget andet.

Jeg må, og skal reagere på træningsbanen og mht. vores forberedelse til kampen mod Vejle. Der skal være et højt niveau fra startfløjtet,” slutter Coach Vali’.

Kampen mellem Fremad og Vejle Boldklub spilles lørdag kl. 14:00. Opgøret bliver transmitteret, og kan følges på TV3 Sport.