VALI: VI SKAL TAGE FØRSTE HALVLEG MED OS

Vi fik en snak med Cheftræner 'Vali' efter aftenens exit i Sydbank Pokalen:

"Jeg så en stor fremgang fra de forrige kampe. Vi spiller rigtig godt i 1. Halvleg, og skaber flere gode chancer. Vi har en situation med Sammy, der bliver nedlagt af deres sidste mand, og det lignede et straffespark og en udvisning. Så havde vi haft en helt anden kamp,"

"Mod slutningen af første halvleg får de et meget tvivlsomt mål. Alle så forvirrede ud i situationen, selv vores modstander fra Horsens," "De laver et rigtig flot mål til 2-0, og det kan man ikke sige meget til. Kort tid efter lander bolden på armen af Ludwig. Det er højst overraskende, at der ikke fløjtes straffespark i den situation," "Vi skal tage første halvleg med os og bruge den til at få vendt situationen i ligaen. Dét spil skal bringe os i den rigtige retning. Nu handler det om Vendsyssel på søndag, og vi skal fortsætte de gode takter fra første halvleg," "Det var kæmpestort at have så fantastisk en opbakning fra sponsorerne og fansene. Både trænerstaben og truppen er taknemmelige for den store support. Vi ville for alt i verden gerne have givet en sejr i aften. Vi må arbejde igennem frem mod Vendsyssel-kampen," slutter cheftræner, 'Vali'.

Fremad spiller hjemme søndag middag kl. 13:45. Her kommer Vendsyssel FF en tur til Øen 👈