BO TUE KNUDSEN: DET VÆKKER STOR GLÆDE

Til denne sæson blev ”Fremad-teltet” en realitet, og dermed også starten på Pre-Match arrangementer før kampene i Sundby Idrætspark. Til gårsdagens kamp mod AC Horsens var der meldt udsolgt og mere end 100 deltagere fra Øens Erhvervsnetværk.

Nordisk Mad leverede smørrebrød i lange baner før kampstart. Hertil leverede Royal Unibrew og 1st Choice Wine kolde drikkevarer til bordene.

Som altid, havde Johns Kagehus sørget for en speciel pokal-kage til pausen i Fremad-teltet

Fremads kommercielle direktør, Bo Tue Knudsen, var imponeret:

”Gennemsnittet for antal deltagere til vores Pre-Match arrangementer er steget henover de seneste to måneder. I går kunne vi for første gang melde helt udsolgt med over 100 mennesker til bords, og det vækker stor glæde. Siden vi fik stablet den nye kommercielle afdeling på benene henover sommeren, har der været både vækst og fremgang på flere fronter. Vi synes, det er vigtigt, at Øens Erhvervsnetværk bakker op om Øens Hold – derudover var det fantastisk at mere end 2.000 mennesker fandt vej til Sundby Idrætspark en råkold novemberaften,”