DAVID: DET ER NOGET HELT SPECIELT

Mod slutningen af sommeren 19' tog nigerianske, Emmanuel David, et stort skridt på vej mod drømmen. Han gik fra en hverdag på et fodboldakademi i Nigeria til et liv i Danmark som professionel fodboldspiller. Undervejs i jagten på succes i fodboldens verden hviler et stort pres hjemmefra.

"Det er en ret stor omvæltning. Fra at have en hverdag i mit hjemland med vennerne og familien og så tage springet ud i den store verden som 18-årig, er ret vildt. At stå på egne ben i et andet land og en anden kultur. Det er noget helt specielt.

Jeg er rigtig glad for at bo i Danmark, og er taknemmelig over at kunne jagte min drøm.

”Jeg har arbejdet hårdt hele mit liv. Det er ikke en chance, alle unge spillere får. Jeg ved, muligheden skal gribes, når den kommer.

Det handler om at suge alt til mig. Mine medspillere har flere års erfaring, og dem kan jeg lære fra. Nu er det jo min første professionelle kontrakt, og der er meget at lære endnu,"

"Jeg har spillet et par reservekampe, og føler, jeg har været godt med. Vi er mange offensive spillere, og der er tæt konkurrence om pladserne. Jeg ser frem til at få min debut i trøjen, og den skal nok komme,"

Fremad spiller i morgen den andensidste hjemmekamp i 2019. Vendsyssel FF er modstanderen, og drengene får brug opbakningen på lægterne. Den dårlige stime skal vendes, og hvorfor ikke gøre det i morgen mod nordjyderne.

Køb billetten via www.boldbillet.dk.

0% Bøhlandet

100% Amager

FORZA FREMAD!