RABEI: VI SKAL GIVE FANSENE MERE AT GLÆDE SIG OVER

Den franske troldmand, Réda Rabeï, var i fokus for knap en uge siden, da nordjyderne blev sænket i Sundby. Han var kampafgørende med både et mål og et oplæg i 3-0 sejren, og nu håber han, at kunne fortsætte de positive takter.

”Vi startede sæsonen flot ud, hvor vi spillede god fodbold i de første par kampe. De store højdepunkter er kommet i Sydbank Pokalen. Vi leverede to rigtig gode præstationer mod Lyngby og FC Midtjylland. Det var en super fed oplevelse. Derefter rammer vi en dårlig periode med manglende resultater og scoringer, ikke mindst. Efter så svær en periode, var det vigtigt at få en god sejr mod Vendsyssel i forrige weekend. Den energi og selvtillid skal være med til at give gode præstationer i de sidste to kampe,”

”Jeg har det godt på holdet, og er glad for at være i Fremad. Personligt er jeg fint tilfreds med mit niveau. Jeg var rigtig godt tilpas i den seneste kamp, og følte mig på toppen. Med tre mål og fem oplæg i halvsæsonen, håber jeg at fortsætte med at hjælpe holdet til sejr. Det vigtigste er, at vi får resultaterne med os, og fortsætter de gode takter fra i søndags,”

”Vi sætter stor pris på fansenes support både i medgang og modgang. Vi gav dem noget at juble over i weekenden efter en svær periode. Vi skal give fansene mere at glæde sig over i de sidste to kampe, og vise dem at vi vil vinde mere end noget andet. Det fortjener de,” slutter Réda Rabeï.

Fremad drager afsted på årets sidste udebanetur i morgen formiddag. Der er kick-off kl. 13:45 på ProfaGroup Park i Næstved. Kampen kan naturligvis følges via Fremad-Twitteren.

Foto: Martin Timm