GABEL: FANSENE FORTJENER DE STØRSTE KLAPSALVER

Årets sidste kamp er spillet, og dermed venter den meget lange vinterpause. Der venter også en velfortjent ferie til staben og spillerne efter den flotte afslutning på efterårssæsonen med 7 point i 3 kampe.

Kaptajn-Gabel er tilfreds med udgangspunktet inden der venter en uhyre spændende forårssæson i 2020:

”Efter gårsdagens sejr til Vendsyssel mod Viborg havner vi på en 6. plads henover efteråret. Det synes, jeg er godkendt. Vi ville gerne have skovlet flere point sammen. Vi spillede gode kampe mod Vejle og Viborg på hjemmebane, hvor vi havde føringen helt frem til slutminutterne af kampen, men alligevel tabte point. Det fortæller lidt om nogle af de kampe, der spilles i en meget tæt NordicBet Liga,”

”Efter en svær periode i oktober med stolpe ud og nogle ærgerlige resultater, fik vi vendt skuden i de sidste tre kampe. Det er vigtigt, at kunne få det absolut bedste udgangspunkt, inden vi vender retur i marts måned. Der venter med al sikkerhed 15 rigtig tætte kampe i foråret, og vi skal være 100% klar allerede fra første kamp mod FC Fredericia. Men nu skal vi sørge for at genoplade batterierne,”

”NordicBet Liga er, og forbliver en vanvittig række at spille i. Med vores slutspurt gik vi fra at rode rundt længere nede i tabellen, til nu at være placeret på en 6. plads.

Selvfølgelig havde det været fantastisk at slutte af med tre point mod HB Køge.

Igen må jeg bare sige, at vi beviser, hvor stærke vi er som hold, og vi kæmper til absolut sidste minut. Jeg er stolt af drengene,”

”Jeg sagde det før gårsdagens kamp mod HB Køge, og jeg understreger det igen. Fansene fortjener de største klapsalver. De guidede os tilbage i kampen, som så mange gange før. Vejret er, og bliver ikke afgørende for deres opbakning.

Tusind tak til alle der har givet den en skalle på lægterne både i Sundby og på udebane. Nu glæder vi os til en vinterpause efter et vildt efterår med mange kampe i divisionen og pokalen, men vi ser frem til at kæmpe for jer igen i 2020,” slutter Fremad-kaptajnen.

Gabel sagde det; TAK for jeres fantastiske indsats uanset årstid eller tidspunkt!

Vi ses i Sundby i 2020.

Derudover skal vi takke en gruppe mennesker, der arbejder igennem til hver eneste hjemmekamp i Sundby. Tusind tak for den store arbejdsindsats til alle de frivillige omkring Fremad Amager – I gør et fremragende stykke arbejde for at give alle i Sundby en god oplevelse.

I har så sandelig også fortjent en god lang vinterpause!

FORZA FREMAD!