REMA 1000 BRYGGENS BASTION ER NY BRONZE PARTNER

Tidligere på året, helt nøjagtigt den 4. april, åbnede en nydelig Rema 1000 i Bryggens Bastion på Njalsgade. Efter en periode med tanker om at bakke op om det lokale, fandt Mani Sasler sit nye samarbejde. Derfor indtræder Rema 1000 Bryggens Bastion i Øens Erhvervsnetværk som Bronze Partner på en 1-årig aftale. Han har selvfølgelig fået Danmarks flotteste trøje til ophæng i butikken. Købmand Rema 1000 Bryggens Bastion, Mani Sasler: "Med vores placering af butikken på Amager, gav det mening at finde en lokal samarbejdspartner. Jeg vil gerne bakke om Øens Hold, da jeg selv bor på Amager. Jeg havde en rigtig god oplevelse af mødet med Anette. Derudover har vi tilknyttet en af Fremads hårdt arbejdende frivillige kræfter, Simone. Jeg håber, at folk kigger forbi vores butik på Njalsgade. Vi står klar med store smil fra indgangen," siger købmand, Mani Sasler.

I kan finde flere oplysninger om Mani's butik lige her:

https://www.facebook.com/REMA1000BryggensBastion/