SCANDIC SYDHAVNEN ER NY NETVÆRKS PARTNER

Med hele 391 værelser og 21 mødelokaler, huser Scandic Sydhavnen rigtig mange danske og udenlandske turister, samt virksomheder der afholder konferencer på Sydhavns Plads 15. Med et stort fokus på god hospitality, har hotellet været det første indtryk for flere af de udenlandske Fremad-spillere. Det har ligget og luret i luften at det gode samarbejde mellem Scandic Sydhavnen og Fremad Amager, skulle bære præg af en samarbejdsaftale. Derfor er der indgået en 1-årig aftale med hotellet på Sydhavnen, der indtræder i Øens Erhvervsnetværk som Netværks Partner.

Direktør for Scandic Sydhavnen, Mogens Jørgensen:

"Det var under opsejling at det gode samarbejde skulle ende ud i en decideret aftale med Fremad Amager. Jeg havde nogle rigtig gode samtaler med Anette, der præsenterede flere spændende muligheder i Øens Erhvervsnetværk. Jeg var med som gæst til et par netværksmøder, og var stor fan af den gode stemning i netværket. Med det gode samarbejde fra starten ville vi gerne honorere dette med en 1-årig aftale som en del af netværket. Vi ser frem til at følge udviklingen for Øens Hold, og så skal trøjen selvfølgelig op at hænge på hotellet,"

I kan læse mere om de mange faciliteter hos Scandic Sydhavnen via dette link:

https://xurl.dk/EO5N8