MALERFIRMAET AF 1999 ER NY NETVÆRKS PARTNER

Efter forstærkningen af Bo Tue Knudsen på de interne linjer, vendte billedet sig i forhold til en ny kommerciel strategi. Det betød en del flere tiltag, der skulle værne yderligere om samarbejdspartnerne i Fremad.

Det var én af grundene til at Jan Strømsted, fandt frem til noget anderledes og interessant. Malerfirmaet af 1999 har indgået en 1-årig aftale med Øens Erhvervsnetværk, og er dermed ny Netværks Partner.

Efter et stort ønske fra den energiske og Fremad-interesseret samarbejdspartner, er Jan nu også blevet sat op i Twitter-systemet, så han kan følge Øens Hold på udebane!

Direktør for Malerfirmaet af 1999, Jan Strømsted:

"Jeg ser mange gode muligheder både kommercielt og i selve fodbolden hos Fremad Amager. Inden jeg gik ind i samarbejdet, vurderede jeg det lidt som en spiller i en trup. Jeg gider ikke være reservespiller - jeg vil være aktiv i marken, hvor det sker. Det glæder jeg mig til at dyrke med de andre samarbejdspartnere i netværket til arrangementer og kampe i Sundby Idrætspark. Forza Fremad,"

Kontaktinformationer på Malerfirmaet af 1999, kan findes lige her:

https://www.facebook.com/Malerfirmaet-af-1999-1526820690932918/