DANSKE BANK TÅRNBY AFDELINGEN FORLÆNGER SAMARBEJDET

Denne gang er der ikke tale om en ny samarbejdspartner i folden. Der er derimod tale om en forlængelse af en loyal partner, der fortsat ønsker at være en del af Øens Erhvervsnetværk. Danske Bank på Amager Landevej 40 i Kastrup, ser det naturlige i at engagerer sig lokalt.

Sådan lyder det fra filialdirektør, Claus Dehn-Christoffersen. Derfor har de valgt at forlænge deres Netværks Partner aftale i samarbejde med sælger, Anette

Filialdirektør for Danske Bank Tårnby afdeling, Claus Dehn-Christoffersen:

”Vi har været en del af erhvervsnetværket i lidt over 2 år, og jeg synes, det er naturligt for en lokal bank som Danske Bank, at vi også engagerer os lokalt. Jeg synes samtidig, netværket har givet mig mange muligheder for at møde nye spændende personer i form af virksomhedsejere og ledere etc.

Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde med det fantastiske hold bag netværket,”

Herunder findes mere info vedr. afdelingen på Amager Landevej:

https://xurl.dk/BpqGY

#ØensErhvervsnetværk