#5 NEMANJA CAVNIC

Nr. fem på listen er et styks montenegrinsk ondskab på grønsværen. Det må være kommet dertil, at de fleste modspillere frygter ”Caka”, når han kommer brusende bagfra. Han har siden sin ankomst i sommeren 2018 indtaget den centrale position i tre-mandsforsvaret, hvor han oftest har Kaptajn-Gabel og Heini ved sin side.

Den 24-årige forsvarskæmpe på hele 197cm har allerede passeret de 50 kampe i trøjen. Med mere end 10 ungdomslandskampe for Montenegro, har han også international erfaring bag sig. Han har vist sig at være uhyre vigtig i en stribe kampe for Øens Hold, og selvom Liverpool står højest på listen som drømmedebut, må Van Dijk vente længe endnu med ”Caka” som sidemakker!

Født:

05.09.1995 (24 år)

Position:

Centerforsvar

Debut hos Fremad:

29.07.2018

Det bedste Fremad-minde:

Siden jeg kom til klubben, har der været en række store oplevelser. Jeg synes dog, at Lyngby-comebacket var det vildeste til dato. Sindssyg kamp!

Vigtigste redskab i hytten derhjemme:

Køleskabet er rigtig vigtigt!

Sætter helst tænderne i denne dessert:

Det naturlige ville nok være Baklava. Men efter at være flyttet til Danmark fik jeg min første jordbærtærte. Den tager førstepladsen.

Fast ritual før kamp:

Det eneste ritual jeg har, er at tage et bad inden kamp.

Drømmer om debut for denne klub:

Liverpool

#NemanjaCavnic