ALLE KROEN ER NY MAD PARTNER

Du kommer ind i en hyggelig stue på restauranten, der er placeret ved Kastrup Metro. Her møder du to behagelige brødre i Mark og Mikkel. Her kan du få klassisk dansk mad, og et pænt udvalg af øl på både fad og flaske. Med andre ord – der er lagt op til en dejlig traditionel dansk servering!

De to lokale knægte så det som en naturlig kobling at blive en del af Øens Erhvervsnetværk. Derfor har de indgået en 1-årig aftale med Fremad.

Mark og Mikkel Espersen, Allé Kroen:

”Vi er født og opvokset på Amager. Vi kunne finde på flere gode årsager til et samarbejde med Øens Hold, og derfor var det ikke så besværligt at finde en fælles vej med Anette. Som Mad Partner ser vi frem til at servere for de andre samarbejdspartnere til Pre-Match arrangementerne. Derudover håber vi, at I kigger forbi Alleen 56a til en dejlig dansk ret og én af de kolde på fad,”

Læs mere om restauranten lige her:

https://www.allekroen.dk/