#6 VALON LJUTI

December 6, 2019

Han er som regel bindingspunktet på midtbanen, når der skal ryddes op og arbejdes stenhårdt. Næste spiller i rækken er Valon, der kom til klubben i september 2018. Efter en flot debut-sæson blev begge parter enige om en forlængelse i sommer.

 

Det er desværre et par kampe siden at den rutinerede midtbanespiller var i aktion. I oktober pådrog han sig en slem skulderskade, og forventes først at være klar engang i foråret.

Valon har samlet meget erfaring som 1. divisionsspiller. Han har spillet mere end 180 kampe i landets næstbedste række i klubber som Brønshøj, Lyngby, Roskilde og nu Øens Hold. Vi krydser fingre for, at vores midtbanemand kommer vellykket igennem den kommende skadesperiode, og snart er tilbage i støvlerne.

 

Født:

28.09.1990 (29 år).

 

Position:

Central midtbane.

 

Debut hos Fremad:

16.09.2018.

 

Det bedste Fremad-minde:

Jeg følger trop med nogle af de andre spillere i truppen. Vores comeback mod Lyngby er noget af det vildeste, jeg har prøvet som spiller. Det var endda mod min tidligere klub, så den kamp glemmer jeg ikke.

 

Vigtigste redskab i hytten derhjemme:

Play Station 4.

 

Sætter helst tænderne i denne dessert:

Jeg har faktisk ikke en favorit-dessert.

 

Fast ritual før kamp:

Jeg beder en bøn før kamp. Derudover får jeg altid et ekstra håndklæde af holdlederne til mit spillerrum. Jeg står altid på et håndklæde, før jeg skal i aktion.

 

Drømmer om debut for denne klub:

Real Madrid.

 

#ValonLjuti

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk