#6 VALON LJUTI

Han er som regel bindingspunktet på midtbanen, når der skal ryddes op og arbejdes stenhårdt. Næste spiller i rækken er Valon, der kom til klubben i september 2018. Efter en flot debut-sæson blev begge parter enige om en forlængelse i sommer.

Det er desværre et par kampe siden at den rutinerede midtbanespiller var i aktion. I oktober pådrog han sig en slem skulderskade, og forventes først at være klar engang i foråret.

Valon har samlet meget erfaring som 1. divisionsspiller. Han har spillet mere end 180 kampe i landets næstbedste række i klubber som Brønshøj, Lyngby, Roskilde og nu Øens Hold. Vi krydser fingre for, at vores midtbanemand kommer vellykket igennem den kommende skadesperiode, og snart er tilbage i støvlerne.

Født:

28.09.1990 (29 år).

Position:

Central midtbane.

Debut hos Fremad:

16.09.2018.

Det bedste Fremad-minde:

Jeg følger trop med nogle af de andre spillere i truppen. Vores comeback mod Lyngby er noget af det vildeste, jeg har prøvet som spiller. Det var endda mod min tidligere klub, så den kamp glemmer jeg ikke.

Vigtigste redskab i hytten derhjemme:

Play Station 4.

Sætter helst tænderne i denne dessert:

Jeg har faktisk ikke en favorit-dessert.

Fast ritual før kamp:

Jeg beder en bøn før kamp. Derudover får jeg altid et ekstra håndklæde af holdlederne til mit spillerrum. Jeg står altid på et håndklæde, før jeg skal i aktion.

Drømmer om debut for denne klub:

Real Madrid.

#ValonLjuti