#8 FARIS ZUBANOVIC

Så venter der hele 193cm angrebstårn. Faris kom til klubben i sommer, og det unge talent viser et stort engagement i hverdagen. Når han møder han før træning, stryger han direkte ind i opvarmnings-lokalet. Det samme gør sig gældende efter træning, medmindre der står angrebstræning på menuen.

Han har desværre været ramt af et par småskader i løbet af de sidste par måneder, men kunne gøre comeback i årets sidste kamp mod HB Køge. Han har vist prøver med sit venstreben, da han i september i en træningskamp mod HB Køges reserver, bankede bolden op i venstre hjørne. Vi håber på flere drøn med venstreskøjten i den kommende forårssæson

Født:

12.06.2000 (19 år)

Position:

Angriber

Debut hos Fremad:

07.08.2019

Det bedste Fremad-minde:

Sejren mod både Lyngby og Midtjylland var en stor oplevelse. Jeg husker dog mit mål i træningskampen mod HB Køge som noget specielt, da det var det første i trøjen. Næste gang skal det være i en officiel kamp.

Vigtigste redskab i hytten derhjemme:

Min bærbar er vigtigst.

Sætter helst tænderne i denne dessert:

Der er ikke den helt store tvivl – Baklava.

Fast ritual før kamp:

Når jeg går på banen, træder jeg altid ind på banen med højre fod først.

Drømmer om debut for denne klub:

Atletico Madrid

#FarisZubanovic

Foto: Fodboldbilleder.dk