#10 LUKAS ENGEL

”For han er én af vor egne,” – så nemt kan det siges. Vicekaptajn og sidste sæsons topscorer, Lukas Engel, er den næste amar’kaner i rækken. Det er gået stærkt for den 20-årige angriber, siden han underskrev den første kontrakt i sommeren 2017.

Med mere end 60 kampe i trøjen i så ung en alder, taler statistikken for sig selv. Han er én af de første på holdkortet, når der udtages hold. Ét af de helt store øjeblikke for Engel fandt sted i alletiders comeback imod Lyngby. Her afgjorde han kampen til 4-3, hvorefter en hel udskiftningsboks sprintede ud på banen til matchvinderen i vild jubel.

Efter lidt småproblemer med skader hen mod slutningen af sæsonen, kunne han sørge for et point i årets sidste kamp med sit dommedagshug.

Derudover er han glad for sin fnug-rulle – rigtig glad!

Født:

14.12.1998 (20 år).

Position:

Kantspiller/angriber.

Debut hos Fremad:

30.07.2017

Det bedste Fremad-minde:

Jeg hopper med på bølgen. Den kamp mod Lyngby var en vild oplevelse. Jeg husker stadig fornemmelsen ved mit mål til 4-3 – det var sindssygt.

Vigtigste redskab i hytten derhjemme:

Der er ikke den store tvivl. Det er en delt førsteplads mellem min fnug-rulle og mit badekar.

Sætter helst tænderne i denne dessert:

Belgisk vaffel med is.

Fast ritual før kamp:

Har ikke rigtig noget fast ritual. Kan bedst lide at kampdagene, ligner alle de andre dage. Jeg slår min alarm fra, så jeg kan få sovet helt igennem.

Drømmer om debut for denne klub:

Chelsea

#LukasEngel