TIPICAMP ER NY NETVÆRKS PARTNER

December 10, 2019

Måske nogle har spottet dem på diverse festivalpladser rundt om i landet i den danske sommer. Det kan også være, at nogle allerede har benyttet sig af dem til sportsstævner, teambuilding eller andre arrangementer. Med luksuscamping for livsnydere, er der en moderniseret tilgang til overnatningen i naturen. Som de selv siger; Bring hotelværelsets luksus og komfort ud i den smukke og vilde natur.

Tipicamp holder til i Ølstykke, og har i en længere periode ønsket at udvide sit netværk. Derfor har de indgået en aftale som Netværks Partner.

 

Finn Møller Nielsen (CEO, tv.) og Peter Corlin (drift og salgschef, th.) hos TIPICAMP:

 

”Vi ser et stort potentiale i både fodboldklubben Fremad Amager og selve Øen. Udover at være en del af netværket i lokalområdet, følte vi, at der også skulle sigtes mod andre områder. Vi har oplevet en rigtig god stemning som gæst på et netværksmøde i Øens Erhvervsnetværk, og så en kanon kamp i Sundby Idrætspark. Vi konstaterede, at det var det rette match, og vi er spændte på samarbejdet med det stærke kommercielle hold bag netværket,”

 

Læs mere om vores nye samarbejdspartner her:

http://tipicamp.dk/#shapely_home_parallax-3

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk