#11 REDA RABEI

Den franske troldmand kom til klubben i sommeren før den nye sæson. Han valgte at stemple ind på gode manér med en solid kasse mod Superliga-nedrykkerne fra Vejle, og det var tæt på at give alle tre point inden en Vejle-scoring langt inde i overtiden.

Med sin fortid på det franske Futsal-landshold, har han vist prøver på sine tekniske egenskaber og hurtige driblinger. Det har sendt flere 1. divisionsspillere en tur til pølsevognen, hvor de er røget på røven grundet de hurtige kropsvendinger!

Født:

12.07.1994 (25 år).

Position:

Offensiv midtbanespiller/angriber.

Debut hos Fremad:

27.07.2019

Det bedste Fremad-minde:

Mit første mål i trøjen i min debutkamp mod Vejle. Det var stort for mig.

Vigtigste redskab i hytten derhjemme:

Det er helt klart min telefon.

Sætter helst tænderne i denne dessert:

Tiramisu.

Fast ritual før kamp:

Jeg skal altid spise to bananer før. Det gør jeg før hver kamp.

Drømmer om debut for denne klub:

Barcelona

#RédaRabeï