#12 SODIQ RASHEED

Han bærer rundt på et fantastisk humør, der smitter af på alle folk omkring klubben. Den 19-årige nigerianer er i gang med sin anden sæson hos Øens Hold. I denne sæson har han vist, hvad talentet indeholder, og han fik store roser fra mange Fremad-fans efter en fremragende pokalkamp mod Lyngby. Ikke overraskende er det også hans bedste Fremad-minde.

Sodiq dyrker den hårde konkurrence i bagkæden, og har stor tro på egne evner. Han kommer tættere på et gennembrud, efter flere fine præstationer i efteråret. Én ting er helt sikker med nigerianeren – han går ikke fra banen efter en sejr uden at have udført den obligatoriske dans, ”ZANKU"!

Født:

30.04.2000 (19 år).

Position:

Centerforsvar.

Debut hos Fremad:

07.10.2018.

Det bedste Fremad-minde:

Helt klart kampen mod Lyngby. Jeg glemmer aldrig den fantastiske aften!

Vigtigste redskab i hytten derhjemme:

Det bliver kombinationen af flere ting. Køkkenet, min seng og Play Station 4.

Sætter helst tænderne i denne dessert:

Det må være sammensætningen af vaniljeis med oreo-kage og peanut butter.

Fast ritual før kamp:

Jeg beder altid en bøn før kamp.

Drømmer om debut for denne klub:

FC Barcelona

#SodiqRasheed