#13 TUNC TIRYAKIOGLU

Så er vi kommet til endnu en Ama’rkaner og samtidig den yngste mand i truppen. Tunc fik forløst sin helt store drøm ved først at få debut på Fremads førstehold i efteråret 2018 mod Silkeborg, hvorefter han rykkede op fra U19-truppen. I januar-måned underskrev han sin første professionelle kontrakt som én af ”vor egne” fra Boldklubben Fremad Amager.

Siden da, løb han ind i en ærgerlig knæskade på træningslejren i februar. Den holdt ham ude i det meste af foråret, og han har brugt tiden på at kæmpe sig helt tilbage i storform. Den unge angriber arbejder på højtryk i vinterpausen for at blive klar til et spændende forår. Med sin sin unge alder betragtes den Tunc lidt som en lillebror i truppen.

Født:

01.02.2001 (18 år).

Position:

Angriber

Debut hos Fremad:

18.11.2018

Det bedste Fremad-minde:

Da jeg underskrev min første professionelle kontrakt i januar 2018. Det var kæmpestort for mig, og min drøm gik i opfyldelse.

Vigtigste redskab i hytten derhjemme:

Det er min Play Station 4. (Engel sad ved siden af Tunc under skrivefasen, og slog fast, at det var et par Louis Vuitton sko)

Sætter helst tænderne i denne dessert:

Baklava

Fast ritual før kamp:

Jeg ser nogle fodboldvideoer, og gejler mig selv op til kamp.

Drømmer om debut for denne klub:

Fenerbahçe SK

#TuncTiryakioglu