#14 SVEN BLUMMEL

Sommerens transfer fra det hollandske betød at Sven Blummel tog turen fra FC Den Bosch og direkte til Øens Hold. Den 23-årige offensive midtbanespiller er én af de personer i truppen, der har en imponerende fodbold-uddannelse på sit CV. Han brugte to år på ungdomsakademiet hos den hollandske storklub, PSV Eindhoven.

Det er blevet til et pænt antal kampe siden ankomsten i august. Han har allerede nu vist prøver på sit gode øje for sine medspillere med flere oplæg og et par mål i trøjen. Derudover består hans specialiteter af et kreativ venstreben og et hurtigt afsæt med bolden limet til fødderne.

Født:

08.09.1996 (23 år).

Position:

Kantspiller/Offensiv midtbanespiller

Debut hos Fremad:

16.08.2019

Det bedste Fremad-minde:

Det må være mit første mål, jeg scorede i udebanekampen mod HB Køge.

Vigtigste redskab i hytten derhjemme:

Min Play Station 4.

Sætter helst tænderne i denne dessert:

Jeg har mange favoritter. Ingen nævnt ingen glemt!

Fast ritual før kamp:

Der er et par forskellige ting. Jeg taler altid med min far, og sender en besked til min bedstemor. Når jeg tager støvler på, binder jeg snørebåndene på venstre støvle først.

Drømmer om debut for denne klub:

FC Barcelona

#SvenBlummel

Foto: Fodboldbilleder.dk