SKRALDEBILEN ER NY NETVÆRKS PARTNER

Den nye samarbejdspartner har en rigtig Fremad-historie med sig. Manden bag Skraldebilen ApS, har nemlig et rigtig stort Fremad-hjerte. Ama’rkaneren, Daniel Vallentin, har haft flere mål om hvilken retning, virksomheden skulle sigte mod.

Virksomheden skræddersyer den mest effektive og billigste affaldsløsning for deres kunder. Det startede småt med én bil og få kunder, til at man nu har flere biler på vejene, samt faste affaldsaftaler med større kæder og udenlandske virksomheder.

Derudover var ét af de store mål at blive en del af hjerteklubben, hvor han har haft adskillelige gode stunder med spillere og trænere. Det mål er hermed opfyldt, og Skraldebilen indgår nu som en del af Øens Erhvervsnetværk efter et vellykket møde med Bo Tue Knudsen.

Daniel Vallentin, CEO hos Skraldebilen ApS:

”Jeg er selv Ama’r dreng, og er tæt tilknyttet til Øen. Jeg har selv spillet i klubben i mine ungdomsår, og kender mange spillere, trænere og fans omkring Fremad Amager. Efter jeg startede min virksomhed i 2015, vidste jeg, at jeg skulle være en del af klubben igen.

Der er ikke altid store midler at gøre med i starten, og derfor skulle der arbejdes hårdt på vejen mod mine mål.

Efter et møde med Bo, fik jeg et større perspektiv omkring dét, at blive en del af et netværk med mange forskellige virksomheder. Der er rig mulighed for at indhente værdi, for det som man selv bidrager med. Jeg er rigtig stolt over at kunne skrive min hjerteklub på listen som samarbejdspartner,”

Læs mere om Skraldebilen her:

https://www.skraldebilen.dk/om-os/

#ØensErhvervsnetværk