#18 THOR LANGE

Han har de varmeste og hurtigste dansetrin i hele Skandinavien (han er også glad for en solid omgang karaoke), og så har han en Thor’denstøvle, der har givet store jubelbrøl i Sundby. Salsa-Thor har udviklet sig til at være lidt af en fan-favorit – især blandt de unge fans der fik lavet et banner til dansk/nordmanden.

Han er født i Danmark, og er opvokset i Norge. Vi er glade for at vi fik ham retur til det danske land, og at han tørner ud for Øens Hold. Han bidrager med et imponerende løbepensum, en god venstreskøjte og en evne til at lave mål i særklasse. Med sine 50 kampe giver det sig selv, at Thor har været en fast bestanddel af Fremads første 11 siden ankomsten til Ama’r i juli 18’.

Født:

04.08.1993 (26 år).

Position:

Venstreback

Debut hos Fremad:

29.07.2018

Det bedste Fremad-minde:

Det må være vores lille pokaldrøm her i efteråret, med sejr over Midtjylland og Lyngby.

Vigtigste redskab i hytten derhjemme:

Det må blive min Mac.

Sætter helst tænderne i denne dessert:

Er bange for at ’Vali’ bliver fornærmet, hvis man siger noget andet end baklava (selv om det ikke rigtig smager specielt godt…)

Fast ritual før kamp:

Så længe jeg kommer løbende ud i Sundby med Fremadtrøje på kroppen og Kim Larsen i ørerne, behøver jeg ikke meget mere!

Drømmer om debut for denne klub:

Real Madrid

#ThorLange

Foto: Fodboldbilleder.dk