KANAL CAFEEN ER NY MAD PARTNER

For ikke så længe siden blev hans to sønner fra Allé Kroen præsenteret som ny Mad Partner. Nu vi har samlet en Amar’kansk familie i Øens Erhvervsnetværk.

Efter at have gået en tur omkring Christianborg kan man gå ned af trapperne på Frederiksholms Kanal 18.

Her bliver du budt velkommen af Per Espersen og Thomas Sander. For at sige det mildt, er bordene som regel revet væk på den fantastiske og hyggelige restaurant.

Far til de to sønner på Allé Kroen, Per Espersen og hans kompagnon og svoger, Thomas Sander, har også det danske køkken i fokus. De er kendt for deres smørrebrød, og udvalget er stort. Derudover har de en hemmelig opskrift på en specialitet i form af kogt syltet sild.

Begge er de stolte og glade for at være en del af deres klub.

Indehavere af Kanal Caféen, Thomas Sander (tv. på billedet) og Per Espersen (th. på billedet):

”Amager er nr. 1 – sådan er det. Vi har fulgt klubben i rigtig mange år, og har været på plads søndag formiddag i Sundby i de gamle dage. Det var noget helt specielt,” siger de to indehavere.

”Jeg har endda tørnet ud som lilleputspiller for Fremad, og jeg har et billede på telefonen lige her,” kommer det fra Thomas Sander med stor entusiasme.

”Mens sønnerne i Kastrup styrer Kroen, der har været familieejet i mere end 30 år, holder vi styr på restauranten herinde. Det var ikke så meget at tænke over for os. Vi er stolte af at blive en del af vores klub, Fremad Amager,” slutter Per Espersen

Læs mere om Kanal Caféen her:

https://www.kanalcafeen.dk/

#ØensErhvervsnetværk