#20 THEO CHENDRI

December 19, 2019

Han kom il Fremad med ét af de allerfineste ungdoms-CV. Med en treårig lang uddannelse via La Masia hos FC Barcelonas berømte akademi og en god portion U-landskampe for hjemlandet, er franskmanden udlært i at have bolden limet til støvlen.

 

Chendri kom til klubben på sidste dagen i transfervinduet i januar 2019 efter mere end to år hos FC Nantes. Den lille og vævre kreatør snoede sig forbi 11 træningskegler gennem 95 minutter en mindeværdig torsdag aften i september. FC Midtjylland spillerne var på overarbejde, og løb forvildet rundt efter midtbanespilleren. Det siges at flere af FCM-spillerne stadig findes i højre baglomme på Chendri!

 

Født:

27.05.1997 (22 år).

 

Position:

Offensiv midtbane.

 

Debut hos Fremad:

03.03.2019.

 

Det bedste Fremad-minde:

Kampen mod Fc Midtjylland var en fantastisk aften. Vi spillede rigtig godt som samlet hold, og der var bare en god atmosfære blandt spillere og i Sundby. Det var nok også min bedste kamp i Fremad, og der fik jeg vist min måde at spille på.

 

Vigtigste redskab i hytten derhjemme:

Jeg tror, det er min computer. Der kan jeg se fransk tv og holde mig opdateret på, hvad der sker i mit hjemland – selvfølgelig med en kombination af at se film.

 

Sætter helst tænderne i denne dessert:

Min bedstemor laver den bedste tiramisu.

 

Fast ritual før kamp:

Jeg tager et bad, og sørger for at slappe ordentlig af før kick-off.

 

Drømmer om debut for denne klub:

FC Barcelona – den klub gav mig den bedste uddannelse.

 

#TheoChendri

 

Foto: Fodboldbilleder.dk

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk